Adresa i kontakt
  • Sezona V - IX
  • Površina: 0,5
  • Kapacitet: 12

Glamping Vila Trilogy se smjestio na krajnjem sjeveru Hrvatske, samo nekoliko kilometara od Slovenije, u okruženju voćnjaka, vinograda i šuma iznad Štrigove, prekrasnog mjestašca u samom središtu međimurske vinske regije. Kamp se nalazi svega nekoliko minuta hoda od središta mjesta te je idealno ishodište za istraživanje okolnih znamenitosti i opuštanje u prirodnim ljepotama ovoga kraja.

Gostima je na raspolaganju originalan smještaj u obliku glamping šatora, koji pružaju komforan smještaj za 2-4 osobe. Unutar šatora nalazi se bračni krevet, ručnici za tuširanje, deke, otvoreni ormar i spremište. Kućni ljubimci također su dobrodošli. Gostima je dostupna sauna na drva, kuhinja, blagovaonica s velikim zajedničkim stolom, bazen i roštilj.

Ljubitelji vina doći će na svoje, budući da je Štrigova srce Međimurske vinske ceste koja broji tridesetak kušaonica i renomiranih vinskih podruma, a valja istaknuti i bogatu ugostiteljsku ponudu baziranu na tradicionalnoj kuhinji. Nakon eno-gastronomskih užitaka, zaputite se u istraživanja okolice na biciklima, budući da je u ovom kraju posebno atraktivan cikloturizam!

Pregled

Pregled

Mini-Kamp Glamping Vila Trilogy

Profil kampa

  • Uz nacionalni park/park prirode (<10km)
  • Dozvoljeni kućni ljubimci
  • Centar mjesta: 0,2 km

Sanitarni čvorovi

  • Sudoperi sa toplom vodom
Ponuda i razonoda

Ponuda i razonoda

Sport, rekreacija i slobodno vrijeme

  • Otvoreni bazen

Ostalo

Objekti za najam

Objekti za najam

Glamping

Glamping: +

Glamping - dozvoljeni psi: 4

Google Map

Google Map

Što vidjeti

Štrigova Naselje i istoimena općina u Hrvatskoj, Sveti Martin na Muri, smješten je na najsjevernijoj točki Republike Hrvatske, u blizini Slovenske i Mađarske granice.  (Više »)
Čakovec Kao gospodarski, kulturni i administrativni centar najsjevernije hrvatske županije, grad Čakovec smjestio se između dviju Rijeka, Mure i Drave, gotovo uz samu granicu sa Slovenijom, odnosno s Mađarskom.  (Više »)
Sveti Martin na Muri Naselje i istoimena općina u Hrvatskoj, Sveti Martin na Muri, smješten je na najsjevernijoj točki Republike Hrvatske, u blizini Slovenske i Mađarske granice.  (Više »)
Varaždin Smješten na desnoj obali rijeke Drave, barokni grad Varaždin neodoljivo privlači pozornost svojom jedinstvenom arhitekturom, sakralnim objektima, muzejima, zbirkama, dvorcima, arheološkim nalazištima, tradicijskim obrtima.  (Više »)