Gledaj YouTube videozapise

ACSI Awards 2023 - Kampisti ponovno odabrali najbolje kampove u Europi

ACSI nagrade 2023

Nakon uspješne prve edicije, ACSI i u 2023. dodijelio nagrade najbolje ocjenjenim kampovima u Europi. Kampisti iz cijele Europe mogli su od rujna 2022. zaključno sa siječnjem 2023. glasati za svoje najdraže kampove i to prema različitim kategorijama.

Glasati se moglo putem različitih mrežnih stranica ASCI-a. Navedene stranice godišnje bilježe 60 milijuna pregleda i sadrže informacije o preko 9.500 kampova. U svakoj se zemlji moglo glasati u različitim kategorijama, a od ove godine svoje mjesto pronašle su i nove kategorije poput: „Najbolji kamp za djecu“, „Kamp s najboljim sanitarnim čvorovima“ i „Najbolji sportski kamp“. Ukupno je dodijeljeno 120 ASCI nagrada i 326 počasnih priznanja.

Osvajanje ASCI nagrade pokazuje da kamp jamči nezaboravan odmor. Uostalom, kampisti su ti koji su birali“, izjavio je Ramon van Reine, izvršni direktor ASCI-a. Na mrežnim stranicama i aplikacijama ASCI-a posjetitelji mogu brzo vidjeti da je riječ o nagrađenom kampu zahvaljujući filter opcijama i posebnim ikonama.


Hrvatski dobitnici

U Hrvatskoj je kamp Zaton Holiday Resort izabran za najbolji kamp u zemlji i time prisvojio otmjenu ASCI nagradu i priznanje. Kampove dobitnike nagrada prema kategorijama pronađite u nastavku:

Popis svih dobitnika ACSI nagrada na razini Europe možete pronaći na sljedećem linku ovdje ovdje.

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove