Gledaj YouTube videozapise

Nagradni natječaj „Sretan ponedjeljak“ - jer ste vi to tražili!

Ponedjeljak nam baš i nije omiljeni dan, zar ne? No mi ćemo to promijeniti i ponedjeljke učiniti barem malo ljepšima. Svakoga tjedna darivati ćemo vas na našem Instagram profilu @campingincroatia, u nagradnom natječaju koji započinje za Valentinovo, 14.2.2022., a trajati će sve do ljeta. Što kažete? Prodano! 😉

Instagram Giveaway - foto

Zanima Vas što ćemo djeliti? Naši partneri bili su darežljivi i uz njihovu pomoć pripremili smo super poklone! Za više informacija popratite naš Instagram profil, a za sada ćemo Vam samo otkriti da ćete imati prilike besplatno boraviti u kampovima (na parcelama i mobilnim kućicama) uzduž Jadranske obale, osigurati sebi i svojim bližnjima najfinije doručke, dodatno dekorirati dom fora slikama pa čak i povećati udobnost u spavaćoj sobi 😊

Svakog ponedjeljka ujutro u 10 sati objaviti ćemo dobitnika prethodne nagrade, odnosno prethodnog tjedna darivanja, a u 14 sati izlaziti će novi natječaj koji će trajati do idućeg ponedjeljka do 10 sati.

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je samo:

  1. Zapratiti instagram profil @campingincroatia i partnera natječaja
  2. U komentaru ispod objave označiti jednu osobu. Možete komentirati više puta, s time da svaki put označite drugu osobu
  3. Po želji možete podijeliti objavu na svojem profilu (nije obavezno)

Zbog same prirode nagrada, pojedine će nagrade biti ograničene na pratitelje iz određenih zemalja. Više o svemu u tjednim objavama natječaja.


U nastavku ćemo, iz tjedna u tjedan, objavljivati kratki opis nagrade, a možda ih osvojite upravo Vi!

1. tjedan - Istra Camping & KUH

Prize description week 1 - foto

Uživajte u boravku u Premium mobilnim kućicama u Campingu Park Umag, kampu s 4* u blizini Umaga. Nagrada se sastoji od 2 noćenja u jednoj od Premium mobilnih kućica, u periodu od otvaranja kampa do 28.05.2022. ili od 17.09. do zatvaranja kampa, na upit i ovisno o raspoloživosti. Posebna poslastica koja Vas očekuje u 2022. godini - obnovljeni dio plaže Canova Bay koji će vaš obiteljski odmor učiniti još boljim!

2. tjedan - MaLena FORMA & KUH

Prize description week 2 - foto

MaLena FORMA je tiskara koja broji više od 50 godina radnog iskustva, a nudi tisak svih formata. U nagradnom natječaju imate priliku osvojiti personaliziranu sliku na canvas platnu u formatu 70x100 cm. Ono u čemu je MaLena FORMA posebno stručna jest sljedeće: tisak (digitalni tisak, offsetni tisak, tisak velikog formata na brojnim materijalima iz role ili ploča), reklama (obljepljivanje vozila, izloga i prodajnih objekata), slike (izrada okvira po mjeri, tisak, dostava i montaža), promo sustavi (popup wall, rollup, štandovi, pregradni prezentacijski zidovi), promo materijali (šalice, kalendari, vrećice, majice, upaljači, ukrasne kutije). Ostalo u ponudi: prozorska grafika, ceradni materijal, specijalne tehnike uveza, izrada okvira, zidne tapete, pločasti i PVC materijali, everblock i svjetleće reklame.

3. tjedan - Camping Adriatic by Valamar & KUH

Prize description week 3 - foto

Uživajte u čarima otoka Raba iz Marine Premium mobilnih kućica, u kampu Padova Premium Camping Resort! Čeka Vas vrhunski doživljaj kampiranja uz idiličnu pješčanu uvalu s pogledom na stari grad Rab. Darivanje se sastoji od 5 noćenja iskoristivih od otvaranja kampa do 26.05.2022 ili od 23.09.2022 do zatvaranja kampa. Što možda baš Vas očekuje? Luksuzno kampiranje u kamping homeovima, vanjski bazen i vodeni park za djecu, šljunčano-pješčana plaža, Stay Fit program, à la carte restoran, Mezzino Snack Bar, beach bar te pregršt drugih sadržaja.

4. tjedan - Arena Campsites & KUH

Prize description week 4 - foto

Doživite prekrasni jug Istre iz malo drugačijeg kuta! Na malenom poluotoku u blizini Banjola, na terasastim parcelama, smjestio se kamp Arena Indije, koji Vas daruje besplatnim trodnevnim kampiranjem na parceli. Paket uključuje 2 odrasle osobe, 2 djece, kućnog ljubimca te električnu energiju na parceli. Smještaj je iskoristivi od 23.4.2022 do 3.6.2022 i od 3.9.2022 do 25.9.2022.

5. tjedan - Aminess Campsites & KUH

Prize description week 5 - foto

U ovome ćete novigradskom kampu, koji se prostire na 25 ha, doživjeti svu ljepotu Mediterana uz vinograde, maslinike i morske valove. Kampom se šire opojni mirisi lavande, ružmarina i smokava, a iz njega se pruža pogled na beskrajne vinograde. Mobilne kućice uronjene su u hladovinom hrastove šume, a bistro more i obližnja dva bazena savršena su prilika za ljetno osvježenje. U sredini naselja pronaći ćete tipičnu istarsku šternu te grill-zonu i natkriveni prostor – omiljeno mjesto za vesela druženja.

6. tjedan - Hespo & KUH

Prize description week 6 - foto

Hespo stručnjaci koji vam osiguravaju zdravo spavanje daruju Vas vrhunskim nadmadracem Verde New 200x90! Hrvatska proizvodnja koja broji više od 700 zaposlenika u međimurskom gradu Prelogu, već 30 godina osmišljava sve što je potrebno za zdravo spavanje. U njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći madrace, nadmadrace, krevete, podnice, jastuke, spavaće sobe, pa čak i krevete za kućne ljubimce!

7. tjedan - Jadranka turizam & KUH

Prize description week 7 - foto

Uživajte sa cijelom obitelji u izvornom doživljaju kampiranja na neparceliranom mjestu s priključkom na struju u Kampu Čikat na otoku Lošinju. Nagrada se sastoji od 5 noćenja za cijelu obitelj (2 odraslih + 3 djece) i iskoristiva je u periodu do 20.10.2022. ovisno o raspoloživosti. Neparcelirana mjesta nalaze se u sjeni borove šume, u blizini svih važnih sadržaja, posebice Aquaparka Čikat, koji je besplatan za sve goste i biti će nezaboravna zabava za cijelu obitelj!

8. tjedan - Camping Plitvice & KUH

Prize description week 8 - foto

Smještaj uz netaknutu prirodu zvuči kao idealan bijeg od svakidašnje vreve, zar ne? Uživajte u čarima kontinentalne Hrvatske iz kampa Plitvice, u mjestu Smoljanac. Kamp se smjestio u blizini hrvatskog nacionalnog parka Plitvička jezera, te nudi brojne druge aktivnosti i usluge. Darivanje se sastoji od 2 noćenja u mobilnoj kućici sa uključenim doručkom za dvije osobe i besplatnim korištenjem električnih bicikala. Smještaj je moguć od 1. svibnja 2022. do 30. lipnja 2022. ili od 1. listopada 2022. do 30. prosinca (isključujući Božić), naravno na upit i ovisno o raspoloživosti.

9. tjedan - Zaton Holiday Resort & KUH

Prize description week 8 - foto

Upoznajte prekrasnu Dalmaciju iz kampa Zaton Holiday Resort! Nagrada se sastoji od tri noćenja u mobilnoj kućici, u periodu od 13.4. do 4.06.2022. ili u periodu od 10.9. do 2.10.2022, na upit i ovisno o raspoloživosti. U kampu Zaton Holiday Resort očekuju Vas brojni sadržaji i usluge od kojih izdvajamo atraktivne grijane bazene, adventure golf, jahanje, ronjenje i ostale aktivnosti koje ovaj kamp čine pravim obiteljskim rajem.

10. tjedan - Meridian nautika & KUH

Prize description week 10 - foto

Meridian nautika je trgovačko poduzeće za prodaju kamp opreme, outdoor i nautičkih proizvoda, sa sjedištem u Poreču. U Meridianu Vas čekaju brendovi poznatih europskih i svjetskih proizvođača poput Brunnera, Thetforda, Fiamme, Frankane Freiko, Schneidera i Aqua Marina. Darivanje se sastoji od ukupno 5 boca plave tekućine za kemijski WC od 2 L (Aqua Kem Blue ). U ovom darivanju biramo 5 različitih dobitnika, a svakome će pripasti po jedna boca tekućine.

11. tjedan - Rent and Travel & KUH

Prize description week 11 - foto

Otisnite se u novu avanturu kamperom tvrtke Rent & Travel by Knaus Tabbert, koja nudi izbor od preko 2.200 kvalitetnih vozila na više od 180 prodajnih mjesta, uz garanciju najpovoljnije cijene.

Dobitnik natječaja mora izravno kontaktirati RENT AND TRAVEL za preuzimanje nagrade. Odgovarajuće kontakt podatke (e-mail i broj telefona) možete pronaći na voucheru. Vrijednost vaučera je 100 €. Ukoliko rezervirano putovanje ima veću vrijednost, troškove veće od iznosa vaučera snosi dobitnik natječaja. Kupon se može iskoristiti ovisno o dostupnosti i vrijedi do 31.12.2024. Detaljni uvjeti su priloženi uz vaučer.

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove