Gledaj YouTube videozapise

Jedino stručan i obrazovan djelatnik zna i može prepoznati želje modernog kamping gosta

Kamping udruženje Hrvatske aktivno potiče i ulaže u obrazovanje djelatnika i mladih ljudi pa tako već dugi niz godina organizira edukativne i specijalizirane radionice te gostujuća predavanja u sklopu srednjoškolskih i visokoškolskih ustanova, a djelatnici KUH-a svake godine održavaju i predavanje u sklopu programa „Menadžment kamping resorta“ pri Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji, kojim se predstavljaju najnoviji marketinški trendovi kamping industrije.

Falkensteiner Premium Camping Zadar - mobilne kućice foto

KUH je tako odlučio sustavno nagraditi najboljeg polaznika programa MKR te je polazniku koji je osvojio najviše bodova na završnom testiranju omogućen besplatan boravak u jednom od najboljih hrvatskih kampova. Poticanjem ulaganja u ljudski kapital i cjeloživotno obrazovanje doprinosi se stjecanju dodatnih znanja i kompetencija polaznika programa, kao i razvoju hrvatskog kamping proizvoda u pravcu kvalitetne diferencijacije i specijalizacije, a sve kako bi se zadovoljila očekivanja gostiju i ostvarila značajna konkurentska prednost cjelokupnog hrvatskog kamping sektora.

Polaznica programa koja je ostvarila najbolji rezultat na pismenom ispitu je Josipa Ždravac iz tvrtka Plava Laguna. KUH još jednom ovim putem čestita Josipi! :)

KUH-ovu nagradu Josipa je iskoristila u kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar, u razdoblju od 19. do 21.03.2021. Kamp se nalazi na samo 3 km od grada Zadra (Dalmacija) i gostima nudi smještaj na parcelama, u glamping šatorima i mobilnim kućicama, a ujedno nudi bogat sportsko-rekreativni sadržaj poput dječjeg igrališta, igrališta za tenis, najam čamaca i bicikala, školu jedrenja, ronjenja i jedrenja na dasci, kao i brojne druge aktivnosti.


Josipa je iskustvo kampiranja podijelila s nama, izjavivši:

„Boravak u kampu je bio prekrasan, smještena sam bila u Mobilnoj kućici koje su organizirane u kružnim zonama. Mobilne kućice su od proizvođača Adria, jako lijepo i moderno uređene.

Ono što me najviše iznenadilo je broj gostiju koji su bili u kampu prošli vikend, jako velik broj kućica je bio popunjen domaćim gostima (Zagreb, Varaždin i sl.).

Radnici u kampu su jako ljubazni te je usluga na vrhunskoj razini, također sam imala mogućnost korištenja wellnessa u obližnjem hotelu Funimation od Falkensteinera.“ (dobitnica nagrade Josipa Ždravac)


Iznimno je u ovoj godini KUH odlučio nagraditi i Daria Buršića, koji je kao polaznik Programa, u vrijeme njegovog održavanja u kampu Ježevac, sudjelovao u spašavanju dvoje unesrećenih plivača čime je pokazao iznimnu hrabrost i požrtvovnost.

Kao najveća strukovna udruga u kamping turizmu, KUH već dugi niz godina ponosno surađuje s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, u sklopu kojeg se provodi program „Menadžment kamping resorta“. Spomenuti program namijenjen je svim kandidatima koji žele proširiti i usavršiti svoja dosadašnja kamping znanja, osnažiti vlastite poduzetničke aktivnosti, a posebno se preporuča svima koji žele pokrenuti vlastite projekte u kamping turizmu. Više o programu možete pronaći ovdje.

Dobitnica KUH-ove nagrade izvrsnosti MKR 2020 Josipa Ždravac foto
Falkensteiner Premium Camping Zadar - mobilna kućica foto
Falkensteiner Premium Camping Zadar - sanitarni objekt foto

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove