RENT AND TRAVEL by Knaus Tabbert - doživite osjećaj slobode u kamperu

Iznajmite svoje kamp vozilo - fotografija

Pobjegnite iz svakodnevnice i otkrijte nova iskustva. Putovanje kamperom otvara potpuno nove mogućnosti za istraživanje najljepših europskih destinacija, prirodnih znamenitosti i plaža. Kamperom možete, bar nakratko, pobjeći od masovnog turizma te se posvetiti rekreativnim aktivnostima u prirodi i uživati u avanturama skrojenima po vlastitoj mjeri. Jednostavno se zaustavite tamo gdje vam se najviše sviđa i doživite nepatvoreni osjećaj slobode kampiranja.

Iskoristite maksimalnu fleksibilnost i najbolju udobnost s izborom od preko 2300 kampera kvalitetnih marki KNAUS i WEINSBERG - uključujući čajnu kuhinju, kupaonicu i krevete pune veličine.

RENT AND TRAVEL-ovi stručnjaci su iskusni ljubitelji autodomova i rado će vam besplatno pružiti individualne savjete kako biste pronašli idealno vozilo za svoje putovanje, čak iako nemate prethodnog iskustva s takvim vozilima.

Rezervirajte svoj kamper izravno s RENT AND TRAVEL-om

S obzirom na to da uslugu najma pruža sam proizvođač kamper vozila, možete uživati u posebnim uslugama i vrhunskoj kvaliteti vozila. Naime, flota kamper vozila stara je u prosjeku samo šest mjeseci, a najkasnije nakon dvije godine, svaki se model zamjenjuje novim, tako da vam je uvijek osigurana najnovija i najsigurnija tehnologija, kao i najnovije značajke. Zahvaljujući proizvođačevoj garanciji mobilnosti, usluzi Camper Assistance (usluga podrške u slučaju kvara 24/7) te atraktivnim paketima opreme i osiguranja, ništa više ne stoji na putu vašem bezbrižnom odmoru.

 
RENT AND TRAVEL logo

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove