Adriatic Kamp - Enjoy Freedom (by Vacanselect)

Iznajmite svoj savršeni smještaj - fotografija

Agencija Adriatic Kamp d.o.o. osnovana je 2006. godine, a posvećena je pružanju usluga smještaja gostiju u luksuzno opremljenim mobilnim kućicama i šatorima, smještenima u najboljim istarskim i dalmatinskim kampovima. Budući da su dugoročni ciljevi Adriatic kampa održavanje visoke kvalitete proizvoda i usluga, kao i povećanje broja smještajnih jedinica, 2016. godine agencija je postala dio Vacanceselect grupe.

Luksuzni šatori

Opremljeni poput najboljih apartmana, šatori su savršen izbor za prekrasan obiteljski odmor ili odmor s prijateljima. Nude sve sadržaje i potpuno su opremljeni, imaju klimu, besplatan Wi-Fi, sobe s udobnim krevetima, vlastitu potpuno opremljenu kuhinju i kupaonicu.

Šatori su kombinacija glamuroznog odmora i kampiranja te su odlična ideja za bijeg od užurbanog načina života. Prekrasna terasa pruža mogućnost suživota s prirodom.

U neposrednoj blizini šatora možete uživati u mini golfu, raznim sportskim natjecanjima, raznim zabavnim programima, kako dnevnim tako i večernjim, a ako odrasli žele malo privatnosti, tu su i dječje radionice i mini klubovi, koji će se pobrinuti za zabavu vaše djece!

Mobilne kućice

Mobilne kućice su idealno mjesto za bijeg od svakodnevice. Smještene su u kampovima u kojima je boravak obogaćen bazenima, dječjim igralištima, osiguranim parkingom, vodenim atrakcijama i pogledom na more. Nude sve pogodnosti potrebne za ugodan odmor, imaju klimu, besplatan bežični internet, sobe s udobnim krevetima, vlastitu potpuno opremljenu kuhinju i kupaonicu, a neke su opremljene i sa SAT TV-om.

Osim što nude udoban smještaj, daju i izvrstan osjećaj privatnosti jer imaju nekoliko odvojenih soba, a obitelji mogu imati prostor za djecu i sobu za roditelje. Boravak u mobilnim kućicama svojim posjetiteljima pruža najbolje od oba svijeta; uživanje u odmoru u netaknutoj prirodi, u blizini prekrasnih plaža sa svim pogodnostima komfornih apartmana, što znači da kućice imaju svoju terasu, kupaonicu i potpuno opremljenu kuhinju, a sve to po pristupačnim cijenama.

Rezervirajte svoj smještaj izravno s Adriatic Kampom:

Bukirajte svoj kamp - fotografija

Kampovi

Kampiranje nije samo način da provedete svoj odmor – to je stil života. Kampovi u kojima se nalaze mobilne kućice Adriatic kampa uspješno usklađuju suživot s prirodom i sve veće potrebe gostiju za luksuznim odmorom. Zahvaljujući popularizaciji mobilnih kućica i luksuznih šatora, boravak u kampu ne razlikuje se puno od boravka u apartmanu ili hotelskoj sobi. Istovremeno, Istra i Dalmacija su bogate kulturno-povijesne i gastronomske destinacije.

Sve što želite vidjeti, posjetiti ili doživjeti možete učiniti ovdje: izvanredne prirodne ljepote u okruženju, kristalno čisto more, nevjerojatne plaže kao i bogatu povijesnu baštinu gradova koji okružuju kampove.

Otkrijte najbolje istarske i dalmatinske kampove!

Iznajmite svoje smještaj iz snova - fotografija Adriatic Kamp logo

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove