Gledaj YouTube videozapise

Uvjeti korištenja stranice

1. Prihvaćanje: pristupanjem i navigacijom web stranicama Kamping udruženja Hrvatske (KUH), upotrebom ili preuzimanjem bilo kojeg dijela sadržaja tih stanica, slažete se i prihvaćate u nastavku navedene uvjete korištenja. KUH-ove stranice i objavljene informacije koristite isključivo na vlastiti rizik te KUH ne preuzima nakakvu odgovornost za eventualno krivo objavljeni podatak i slično, a što nije u nadležnosti rada KUH-a.

2. Namjena web stranica: sav materijal sadržan na ovim stranicama isključivo je informativnog karaktera i nema karakter komercijalne ponude, odobrenja, savjetovanja ili bilo kojeg drugog profesionalnog odnosa između KUH-a i korisnika stranica. Niti jedna informacija sadržana na ovim stranicama ne smije se smatrati zamjenom vašeg osobnog samostalnog istraživanja. Materijal i informacije sadržane na ovim stranicama mogu se citirati uz obavezno navođenje izvora samo u nekomercijalne svrhe. Strogo je zabranjeno korištenje sadržaja ovih stranica u bilo kakve svrhe komercijalnog karaktera.

3. Linkovi na stranice trećih osoba: linkovi na stranice trećih osoba navode se samo zbog razloga praktičnosti te ne podrazumijevaju nikakvo odobrenje, odgovornost ili prihvaćanje navedenih linkova od strane KUH-a. Stoga se KUH ne smatra odgovornim za sadržaj stranica trećih osoba. Prije linkanja KUH-ove web stranice na vašim stranicama molimo vas da od KUH-a zatražite odobrenje za isto.

4. Intelektualno vlasništvo: ove su stranice zaštićene intelektualnim vlasništvom i vlasništvo su KUH-a. Svaki sadržaj na njima zaštićen je i ostaje vlasništvo KUH-a u odnosu sa trećim stranama. Na stranicama KUH.a korištene su fotografije sljedećih autora koje predstavljaju autorsko djelo: Juraj Kopač, Damir Fabijanić, Renco Kosinožić, Nino Marcutti, Ivo Pervan, Milan Babić, i drugi

5. Odgovornost: KUH odgovara za točnost podataka samo u trenutku njihovog objavljivanja na web stranicama te ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovo ažuriranje i ponovno objavljivanje. KUH nije odgovoran za bilo kakve posljedice ili štete nastale upotrebom informacija sa KUH-ovih stranica. KUH zadržava pravo izmjene sadržaja svojih stranica u bilo kojem trenutku bez obavijesti.

6. Sudska nadležnost: Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ovih stranica. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetnih stranica ili u vezi s njima.

KUH ne jamči da su materijali sadržani na ovim stranicama primjereni ili korisnički dostupni na određenim lokacijama, odnosno ne odgovara za pristup njima s teritorija država gdje je njihov sadržaj zakonom zabranjen. Smatrat će se da je pristup stranicama s navedenih lokacija poduzet samovoljno, uz odgovornost korisnika prema mjerodavnom pravu.

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove