Gledaj YouTube videozapise

Najbolji kampovi Hrvatske

Hrvatska je poznata po dugoj tradiciji kao mediteranski raj za kamping entuzijaste. Kamp turizam je u Hrvatskoj veoma dobro razvijen i rasprostranjen, a hrvatski se kampovi ističu po tome što se u pravilu nalaze na atraktivnim i iznimno očuvanim prirodnim lokacijama, najčešće uz samo more.

Kamping udruženje Hrvatske vam s ponosom predstavlja najkvalitetnije kampove

Kampovi su smješteni na prekrasnim lokacijama, pod prirodnom hladovinom mediteranske vegetacije i direktno na moru/rijeci. Imaju bogatu gastronomsku i trgovačku ponudu te razne sportske i rekreacijske sadržaje. Sanitarni čvorovi su opremljeni sadržajima za odrasle, djecu i osobe s posebnim potrebama.

Lista najboljih kampova po regijama:

Kliknite željenu regiju za prikaz najboljih kampova.

Kriteriji selekcije najboljih kampova

Kriteriji za odabir najboljih kampova jasno su definirani - kampovi moraju zadovoljiti minimalne tehničke uvjete za kategoriju 4*, uz posebno visoku kvalitetu sanitarija, smještajnih jedinica, ugostiteljske i trgovačke ponude te sadržaja za slobodno vrijeme poput bazena i vodenih parkova. Kvaliteta ponude mora biti potvrđena i prilikom obilaska inspektora.

Ocjene

Pod detaljima kampova koji sačinjavaju skupinu najboljih hrvatskih kampova, nalazi se i tablica s ocjenama od 1 (min.) do 5 (maks.) za sljedeće kategorije:

  • Sanitarije
  • Smještajne jedinice
  • Trgovačka i ugostiteljska ponuda
  • Sportski, zabavni i animacijski sadržaji

Najbolji kampovi - brošure

Najbolji kampovi u Hrvatskoj

Uz podršku MINTS-a

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove