Gledaj YouTube videozapise

Mobilne kućice, glamping, bungalovi i apartmani

Sanjate o odmoru okruženi zelenilom prirode, ali se istovremeno ne želite odreći udobnosti i sigurnosti doma? Za sve vas koji želite isprobati odmor u kampu, ali ne posjedujete vlastitu kamp prikolicu, kamper ili šator, hrvatski vam kampovi omogućavaju najam visokokvalitetnih i potpuno opremljenih mobilnih kućica, apartmana, bungalova i soba.

Dobrodošli u potpuno novu vrstu odmora, uz potpuni komoditet koji vam dopušta buđenje u okruženju zelenila i uz šum valova, intiman doručak na vlastitoj terasi okupanoj suncem i gledanje zvijezda pod blještavim nebom, a sve u kombinaciji s brojnim aktivnostima i sadržajima kampa.

Mobilne kućice

Bilo da se radi o mobilnim kućicama površine 12m2 za smještaj zaljubljenih parova ili o onima površine i do nevjerojatnih 50m2 za udoban smještaj do čak 8 osoba, mobilne kućice u Hrvatskoj postaju sve popularniji oblik smještaja u kampu.

Smještaj u mobilnim kućicama

Izuzev onih najmanjih, pa samim time i nešto skromnije opremljenih, u mobilnim kućicama pronaći ćete sve što vam je potrebno za bezbrižan i ugodan odmor, od udobne spavaće sobe, potpuno opremljene kuhinje i kupaonice, dnevnog boravka, privatnog parkirališnog mjesta pa sve do prostrane terase s vrtnom garniturom.

Gotovo sve mobilne kućice opremljene su brojnim modernim uređajima i funkcionalnostima kao što su SAT TV, klima uređaj i bežični Internet. U nekima je dozvoljen i boravak kućnih ljubimaca (na upit), a moguće je zatražiti i dodatne sadržaje i usluge poput dječjeg krevetića i usluge doručka ili dostave namirnica.

Pojedini kampovi otišli su korak dalje, pa tako u sklopu naselja mobilnih kućica svojim gostima nude i privatne bazene ili jacuzzije na terasama:

Apartmani, bungalovi i sobe

Smješteni unutar kampa ili u njegovoj neposrednoj blizini, apartmani, bungalovi ili sobe idealni su za sve one koji za sebe i svoju obitelj traže tradicionalni oblik smještaja uz maksimalan komfor.

Smještaj u apartmanima

Osim SAT TV-om, telefonom i bežičnim internetom, pojedini apartmani, bungalovi i sobe dodatno su opremljeni i kuhinjom ili hladnjakom, terasom, sefom, i sličnim sadržajima.

Ako ste više avanturističkog duha te tražite nešto nekonvencionalniji smještaj, provjerite i ponudu Glampinga u hrvatskim kampovima.

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove