Gledaj YouTube videozapise

Dobrodošli u Hrvatsku...

...zemlja tisuću otoka, planina i ravnica

Dubrovnik

Hrvatska je mlada, samostalna, demokratska i parlamentarna zemlja, najbližeg mora Srednjoj Europi s razvedenom obalom dugom pet tisuća kilometara i s tisuću otoka. Na Vas čeka zemlja koja geografski zadire i klimatski objedinjuje elemente Mediterana, Srednje Europe, Panonske nizine, Podunavlja, šumovitih i brežuljkastih predjela te pravih vrhova i planinskih nizova koji se spuštaju i štite jedinstvenu i nezaboravnu Jadransku obalu.

Osnovne činjenice...

Prije nego se odlučite za dolazak i boravak u Hrvatskoj dobro se još podsjetiti:

  • metropola Zagreb
  • rimokatolički većinski narod
  • trobojna – crven – bijela – plava – zastava
  • grb šahovnica s crvenim i bijelim poljima, vizualni tip staro-hrvatski pleter
  • valuta: euro (1.1.2023. Hrvatska je pristupila eurozoni)

Detaljnije informacije o položaju Hrvatske na karti Europe.

Pejzaži, priroda i razgledavanje...

Dobro je i prije dolaska u vidu izazovne motivacije znati da Hrvatska ima 8 nacionalnih parkova, više šumskih parkova, prirodnih rezervata iz raznih segmenata: prirodnih, hortikulturnih i geoloških, botaničkih vrtova arboretuma. Kulturni spomenici u Hrvatskoj su mnogostruki i vrijedni iz svih povijesnih epoha i na čitavom području.

Zemlja kontrasta...

Istra

Hrvatska je zemlja koja je naslijedila bogatstvo raznovrsnih utjecaja, jer su Hrvati kroz dugu i burnu povijest, kroz mnoge promjene različitih gospodara znali preuzeti od svakoga ono najbolje i primjeniti ga kod sebe i na sebi. Hrvatska je zemlja kontrasta zbog prirodnih raznolikosti, ali i po mnogim drugim elementima. Izmiješani su elementi epike i lirike, oni iz prošlosti, ali i današnji.

Kamping turizam u Hrvatskoj

Jedan od segmenata i vidova turizma, a njime će bavite i ove stranice, predstavlja u Hrvatskoj vrlo dobro razvijeni i široko zastupljeni kamping turizam.

Prilagođavajući se potražnji kamping publike stvarala se i kultura i profesionalnost gostoljubivih domaćina koji su organizacijski, ali i adekvatnom gradnjom specijaliziranih objekata i s pravom ponudom omogućili sve bolje i brojnije posjete, kao i stvaranje renomea i imagea Hrvatske kao idealne kamping destinacije.

U provodu diljem Hrvatske, od Savudrije do Dubrovnika, u prilagođenoj ponudi i u pravom prirodnom ambijentu doživljava se istinska duhovna i fizička ravnoteža kroz sport, zdravu ishranu ... bavljenjem na odmorima i onim hobijima za koje se tijekom radne godine nema vremena. Koriste se do maksimuma blagodati sunca, vode i zraka, živi se u prirodi i s prirodom, u čistim i zdravim, zelenim i ekološkim neugroženim sredinama.

DOBRODOŠLI U HRVATSKU
ISTINSKU KAMPING DESTINACIJU!

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove