Gledaj YouTube videozapise

Mini kampovi

Mini kampovi in Hrvatskoj

Mini kampovi su mali kampovi kapaciteta do 66 smještajnih jedinica ili cca. 200 osoba, obično u obiteljskom okruženju. Imaju manje sadržaja, ali su zato često smješteni na iznimno atraktivnim prirodnim pozicijama, a kontakt sa stanovništvom i običajima jednog kraja puno je bliži i autentičniji.

Kampiranje u obiteljskoj atmosferi

Hrvatska ima uz cijelu jadransku obalu veći broj mini kampova, neki su pravi mali biseri a neki nude tek 10-tak smještajnih jedinica. Upravo činjenica da se kampirati može u intimnijem okruženju nečijeg dvorišta ili vrta, koji se često nalazi tik do mora, odakle se može svakodnevno otiskivati na izlete u obližnje srednjovjekovne gradiće, nacionalne parkove ili gradove kulture, čini mini-kampove omiljenim odredištem onih koji su u potrazi za iskustvom individualnog kreiranja godišnjeg odmora.

Hrvatska – raj malih kampova

Za one koji putuju kamperima, mini kampovi su prava zamjena za kamp odmorišta. Rasprostranjeni su uzduž čitave obale, ponajviše u Dalmaciji, lako su dostupni i cjenovno prihvatljivi. Iako se najveća koncentracija malih kampova nalazi u Dalmaciji, u Zadarskoj i Dubrovačkoj regiji te na nekim otocima, ljubitelji otoka i malih kampova će zasigurno uzduž cijele hrvatske obale, od Istre pa sve do Dubrovnika, a sve više i u unutrašnjosti Hrvatske, pronaći svoje idealno mjesto za odmor u kojem će stres svakodnevnice jednostavno nestati.

Mini Camps

Hrvatska kamping ponuda često se poistovjećuje s velikim kampovima, iako i manji kampovi svojim posjetiteljima mogu pružiti drugačiju, ali ništa manje atraktivnu paletu usluge i doživljaja. Odabrali smo za vas najbolje male kampove... više


Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove