Gledaj YouTube videozapise

CMT 2024: Posjetite nas na najvećem svjetskom sajmu za turizam i slobodno vrijeme

Datum: 13. - 21. siječnja 2024

Mjesto: Messe Stuttgart


Niste sigurni koja je vaša sljedeća destinacija za odmor? Nemojte brinuti, prepustite sve nama! Posjetite nas na sajmu u Stuttgartu od 13. do 21. siječnja – nalazimo se u hali 4, štand F31 i pobrinuti ćemo se da vaše sljedeće kamping putovanje bude najbolje do sada!

CMT Stuttgart 2024

Više od 2.100 izlagača na CMT sajmu predstavit će ideje za odmor iz snova, novitete za kampiranje, najljepše turističke destinacije iz cijeloga svijeta, kao i turističko-zabavni program. Posebne teme putovanja poput biciklizma, golfa, wellnessa i krstarenja bit će predstavljene oba vikenda u njihovim vlastitim izložbenim prostorima.

Kamping udruženje Hrvatske prezentirat će selekciju najboljih malih i velikih kampova kroz potpuno novo izdanje brošura iz spomenutih selekcija, a dio hrvatskih kampova predstavit će i svoje tiskane materijale. Ne propustite saznati koji vas noviteti čekaju u hrvatskim kampovima!

Na štandovima destinacija posjetitelji će dobiti savjet iz prve ruke za planiranje godišnjeg odmora, saznati informacije o smještaju, cijenama i ostalom. Dva tjedna trajanja sajma podijeljena su u dvije tematske cjeline. Tako je prvi tjedan (od 13. do 15. siječnja) posvećen „outdoor“ aktivnostima, poput bicikliranja i planinarenja, dok je drugi vikend (od 18. do 21. siječnja) usredotočen na golf, krstarenja i terme.

Osim štandova koji predstavljaju pojedine destinacije, posjetitelji mogu istražiti bogat izlagački prostor s kamperima, šatorima, terenskim vozilima, SUV-ovima i dodatnom opremom.

Nikada nije prerano za krenuti planirati svoje sljedeće putovanje! Vidimo se u Stuttgartu!

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove