Gledaj YouTube videozapise

Istralandia osvojila prestižna nagradu u izboru Tripadvisora

Tripadvisorova top lista Travellers' Choice 2020, posvećena kategoriji tematskih i vodenih parkova, svrstala je Istralandiju na visoko treće mjesto najboljih aquaparkova u Europi. U konkurenciji je sudjelovalo više od 300 vodenih parkova, što ovu nagradu čini još ekskluzivnijom. Osim 3. mjesta u europskom izboru, valja istaknuti i odlično 5. mjesto u kategoriji najboljih svjetskih aquaparkova, kao i ponovljeno prvo mjesto u izboru najboljeg hrvatskog vodenog parka.

Istralandia - Tripadvisor 2020 - photo

Ocjene putnika na Tripadvisoru obrađuju se na temelju algoritma koji uspoređuje različite parametre, a uključuje rangiranje, količinu te kvalitetu recenzija koje je objavila međunarodna korisnička zajednica. Izvrsne kritike upućene su za ljubaznost i raspoloživost osoblja, visoku kvalitetu svih ponuđenih usluga u ugostiteljskim objektima i trgovini, mogućnost kupnje ulaznica online, animaciju s uvijek inovativnim programima te hortikulturno uređenje.

Izvorna formula uspješnog parka jest spoj zabave i razonode za sve ljubitelje vodenih atrakcija, briga o čistoći u skladu sa najvišim higijenskim normativima i, naravno, besprijekorna sigurnost za sve posjetitelje i ljubitelje vodenih užitaka.

Posjetite Aquapark Istralandiju i uvjerite se kako je najzabavnija voda u Istri upravo ovdje!

Istralandia - Tripadvisor 2020 - photo

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove