Gledaj YouTube videozapise

Odlični noviteti u Zaton Holiday Resortu za vaš još savršeniji odmor!

Jedan od najboljih hrvatskih kampova, Zaton Holiday Resort, svake godine nastoji svojim gostima pružiti najbolje moguće usluge i sadržaje. Upravo iz tog razloga, kamp je dobitnik mnogih prestižnih priznanja i time predstavlja pravi raj za odmor iz snova!

Zaton Holiday Resort

Novo u 2023:

  • Novi centar zabave s izvrsnom gastro ponudom – dvoetažni kompleks koji se proteže na 4 000 m² sastoji se od prizemlja s restoranom (kapaciteta 600 osoba) i gornjeg kata s terasom s dva bazena i barom. Restoran nudi bogatu gastro ponudu - veganska i vegetarijanska prehrana, burgeri, steakovi, gluten-free proizvodi, Fusion kuhinja, tjestenina i pizza.
  • Znanstveni park – zagonetni eksperimenti poput zvučnih zrcala, periskopa, igranje s vjetrenjačom bez vjetra i drugo, namijenjeni su svim generacijama.

Zaton Holiday Resort

Zaton Holiday Resort nudi potpuni doživljaj: udobne parcele, sportski centar, uređenu, uglavnom pješčanu plažu, grijane bazene za odrasle i djecu, brojne organizrirane sportske i animacijske aktivnosti, prostore za roštiljanje... sve to uronjeno u aromatičnu mediteransku vegetaciju. Istinski raj za obitelji!

Zaton Holiday Resort

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove