Gledaj YouTube videozapise

Kamp Vita – doživljaj s 5 zvjezdica u sklopu Termi Tuhelj!

Na samo 30 minuta vožnje od hrvatske prijestolnice, grada Zagreba, na području Tuheljskih Toplicaotvoren je novouređeni kamp Vita s čak 5 zvjezdica (bivši kamp Terme Tuhelj), objekt vrhunske kvalitete sa sadržajima i doživljajima koji će opustiti i obnoviti Vaše tijelo i duh.

Kamp Vita, Terme Tuhelj

Gostima kampa tako su, tokom cijele godine, na raspolaganju obližnji bazeni Vodenog planeta (ulaz u Vodeni planet je za goste kampa besplatan!), Svijet sauna i SPAeVITA centar u sklopu Termi Tuhelj, a za opuštanje i uživanje u lokalnoj gastronomiji tu je Taverna Horizont, hotelski restoran Lati, restoran u sklopu Dvorca Mihanović, kao i u ostali ugostiteljski objekti u sklopu Vodenog planeta.

Okružen prirodom i tipičnim zagorskim brežuljcima, ovaj kamp, površine 20 hektara, sadrži recepciju, grijani sanitarni objekt sa sadržajima za djecu, invalide i obitelji, kamper servis, dječje igralište, prostor za roštiljanje kao i prostor za pranje kućnih ljubimaca kojima je boravak u kampu dozvoljen. Na raspolaganju je i besplatan Wi-Fi Internet.

Besplatan parking osiguran je u blizini hotela, a nedaleko su i razni sportski sadržaji poput sportskih igrališta, odbojke na pijesku, mini golfa, stolnog tenisa i najma bicikala, kao i animacijski programi.

Saznajte više o kampu Vita i otkrijte vrhunske Terme Tuhelj!

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove