Gledaj YouTube videozapise

KUH darivanje: Menadžment kamping resorta

Kamping udruženje Hrvatske aktivno potiče i ulaže u obrazovanje djelatnika i mladih ljudi pa tako već dugi niz godina organizira edukativne i specijalizirane radionice te gostujuća predavanja u sklopu srednjoškolskih i visokoškolskih ustanova, a djelatnici KUH-a svake godine održavaju i predavanje u sklopu programa „Menadžment kamping resorta“ pri Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji, kojim se predstavljaju najnoviji marketinški trendovi kamping industrije.

KUH je tako i ove godine odlučio provesti nagradno darivanje na Instagramu, gdje osobu koja točno odgovori na sva pitanja te pruži najuvjerljiviji odgovor zašto bi baš ona bila idealan kandidat za sudjelovanje na program Menadžment kamping resorta, osvaja besplatno sudjelovanje na programu.

Poticanjem ulaganja u ljudski kapital i cjeloživotno obrazovanje doprinosi se stjecanju dodatnih znanja i kompetencija polaznika programa, kao i razvoju hrvatskog kamping proizvoda u pravcu kvalitetne diferencijacije i specijalizacije, a sve kako bi se zadovoljila očekivanja gostiju i ostvarila značajna konkurentska prednost cjelokupnog hrvatskog kamping sektora.

Dobitnica programa je Ivana Damjankov. KUH još jednom ovim putem čestita Ivani! :)

„Nakon prijave na natječaj KUH-a u kojem sam osvojila sudjelovanje na Menadžmentu kamping resorta radujem se početku edukacije, gdje se nadam usvojiti nova znanja i vještine. Ova prilika predstavlja važan korak u mom daljnjem profesionalnom razvoju i s entuzijazmom iščekujem njen početak.“

(dobitnica nagrade Ivana Damjankov)

Kao najveća strukovna udruga u kamping turizmu, KUH već dugi niz godina ponosno surađuje s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, u sklopu kojeg se provodi program „Menadžment kamping resorta“. Spomenuti program namijenjen je svim kandidatima koji žele proširiti i usavršiti svoja dosadašnja kamping znanja, osnažiti vlastite poduzetničke aktivnosti, a posebno se preporuča svima koji žele pokrenuti vlastite projekte u kamping turizmu. Više o programu možete pronaći ovdje.

Dobitnica natjecaja KUH-a - foto

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove