Menadžment kamping resorta FMTU Opatija

Menadžment kamping resorta - banner

Čestitamo dobitnici besplatnog programa cjeloživotnog obrazovanja Menadžment kamping resorta, koja je ispravno odgovorila na sva pitanja te pružila najuvjerljiviji odgovor zašto je upravo ona idealan kandidat za navedenu nagradu:
Ivana Goa Majdandžić


Kamp La Brasilia - jedan od najkvalitetnijih europskih kampova - fotografija

 

Više o programu MKR:

Prvi specijalizirani program cjeloživotnog obrazovanja iz kamping menadžmenta u Hrvatskoj i jedan od izuzetno rijetkih obrazovnih modula u Europi

U 2023. se program održava u online formatu, uz terensku nastavu u Premium Camping Krku 5*

Program “Menadžment kamping resorta” razvijen je da bi polaznicima omogućio učenje i svladavanje specifičnih znanja iz područja suvremene kamping usluge. Nakon završenog programa polaznici će moći preuzeti odgovornost za pružanje složenije kamping usluge te usvojiti poduzetničke sposobnosti izgradnje i vođenja kampa.

Program je namijenjen svim kandidatima koji žele proširiti i usavršiti svoja dosadašnja kamping znanja ili osnažiti vlastite poduzetničke aktivnosti. Posebno se program preporuča svima koji žele pokrenuti vlastite projekte u kamping turizmu.

Cilj ovoga programa je stjecanje dodatnih specijalističkih znanja iz menadžmenta suvremenoga kamping resorta. Program se nudi svim osobama sa završenim srednjoškolskim obrazovanjem, koje nemaju nužno ambiciju nastaviti formalno visokoškolsko obrazovanje, ali žele imati specijalizirano strukovno zvanje.

Trajanje programa: 60 h

Broj ECTS bodova: 10

Uvjeti upisa: završena četverogodišnja srednja škola

Termin za upis: 20.2.2023.

Prijava na program: prijavni obrazac

Termin izvedbe teorijskog dijela programa: 27.2.2023. - 15.3.2023. online

Cijena programa: 690,00 € (5.198,81kn) (obuhvaća teorijski i terenski dio nastave)

Više informacija o programu: Menadžment kamping resorta

Kamping Udruženje Hrvatske nagrađuje izvrsnost!

Stečena znanja i kompetencije polaznika programa doprinijet će razvoju ukupne kamping ponude u pravcu kvalitetne diferencijacije i specijalizacije, čime se u konačnici ostvaruje značajna konkurentska prednost hrvatskom kampinškom sektoru.

Kao poticaj za traženjem izvrsnosti i davanja doprinosa razvoju kampinga i samih djelatnika, KUH će najboljeg polaznika nagraditi besplatnim vikend boravkom u mobilnoj kućici u nekom od hrvatskih kampova!

Usavršite svoja znanja o kampingu, najpropulzivnijem turističkom sektoru u Europi i budite pritom najbolji. Isplati se!Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove