Gledaj YouTube videozapise

Hrvatskim kampovima dodijeljena brojna prestižna priznanja!

Hrvatski kampovi su i ove godine nanizali brojna priznanja, kako na europskoj, tako i na nacionalnoj razini.

Prestigious Awards 2020

Vodeći europski autoklub, njemački automobilistički klub ADAC, osnovan 1903. godine, s više od 18 milijuna članova, ove je godine jednu od najznačajnih nagrada kamping sektora uopće, oznaku kvalitete ADAC Superplatz, dodijelio za čak 13 hrvatskih kampova:

Istra Premium Camping Resort još se jednom spominje u kontekstu najboljih - ADAC mu dodjeljuje i posebno priznanje za osvojeno prvo mjesto u kategoriji "Inovacije i razvoj".

Nizozemski ANWB, također jedan od najvećih automobilističkih klubova u Europi, osnovan 1883. godine i s više od 4,4 milijuna članova, ove je godine oznaku kvalitete ANWB Top Camping dodijelio trinaestorici najboljih:

ANWB je dodatno dodijelio i posebno priznanje jednome od 10 kampova na ljestvici najboljih, i to kampu Njivice na otoku Krku.

Nadalje, kamp Polidor u Funtani dobitnik je priznanja "Najbolji kamp u Hrvatskoj" temeljem ocjena web portala Camping.info, jednog od najpopularnijih kamping portala u Europi.

Kampu Mon Perin u mjestu Bale dodijeljeno je priznanje "Best Selectcamp campsite" od strane Vacanceselecta, jedne od vodećih kamping agencija u Europi koja u svom portfelju ima 54 kampa, 9000 mobilnih kućica i glamping šatora u 221 partnerskom kampu u 17 država.

I konačno, na nacionalnoj razini odabranim najboljim kampovima dodijeljene su i oznake kvalitete Kamping udruženja Hrvatske - Croatia's Best Campsites za 59 kampova kapaciteta preko 200 osoba, te OK Mini Camps za 43 kampa kapaciteta do 200 osoba.

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove