Gledaj YouTube videozapise

OK Mini Camps - mali kampovi za veliko zadovoljstvo

Hrvatska kamping ponuda često se poistovjećuje s velikim kampovima, iako i manji kampovi svojim posjetiteljima mogu pružiti drugačiju, ali ništa manje atraktivnu paletu usluge i doživljaja.

OK Mini Camps priznanje - logo OK Mini Camps priznanje - logo

Mali kampovi kapaciteta do 200 osoba predstavljaju idealno utočište od gužve i stresa te omogućuju istinski odmor u obiteljskom okruženju. Da bi Vaš odmor zaista bio opuštajući te da vas na toliko iščekivanom odredištu ne bi dočekala neugodna iznenađenja, odabrali smo za vas kvalitetne male kampove koji zadovoljavaju čitav niz postavljenih standarda, počevši od prilaza kampu, parcela, sanitarija, dodatnih sadržaja pa sve do brige za okoliš i ekologiju.

Odaberite regiju i pronađite željeni OK Mini Camping!

OK Mini Camps u Istri OK Mini Camps na Kvarneru OK Mini Camps u središnjoj Hrvatskoj Zadarska regija - OK Mini Camps OK Mini Camps regija Šibenik OK Mini Camps regija Split OK Mini Camps regija Dubrovnik

Izdvojeni su svi kampovi koji u ovom trenutku zadovoljavaju kriterije, a njihov će se popis postupno proširivati u skladu s nastavkom testiranja. Dodatno, dostupan je i pregled svih OK Mini kampova na teritoriju Republike Hrvatske.

Preuzmite novu OK Mini Camps 2024 brošuru (na engleskom)!

Preuzmite novu OK Mini Camps 2024 brošuru (na engleskom)!

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove