Gledaj YouTube videozapise

OK Mini Camps - prijavnica


Vlasnik ste kvalitetnog malog kampa ili kampa u domaćinstvu max. kapaciteta do 200 osoba?

Za svoj kamp želite...

... bolju promidžbu ?

... bolju popunjenost ?

... dulju i uspješniju sezonu ?

... zadovoljnije goste?


OK MINI CAMPS naziv je projekta koji je Kamping udruženje Hrvatske pokrenulo 2010. g. uz podršku Hrvatske turističke zajednice, a koji se 2013. nastavio uz podršku Ministarstva turizma.  U 2015., u 3. fazi projekta, KUH je pokrenuo novi krug prijava, s ciljem daljnjeg podizanja kvalitete malih kampovima i kampova u domaćinstvu te njihovog boljeg pozicioniranja, prepoznavanja i promidžbe na turističkom tržištu. Dugoročni cilj projekta je izgradnja brenda koji će se ustoličiti kao novi i prepoznatljivi dio turističke ponude Hrvatske.

Kampovima koji ispunjavaju standarde, Kamping udruženje Hrvatske dodijelit će oznaku OK MINI CAMPS. Oznaka će malim kampovima predstavljati osnovni element razlikovanja u kvaliteti u odnosu na ostale male kampove, a gostu će predstavljati garanciju kvalitete.

Ako se i vi želite priključiti projektu, ispunite prijavnicu u nastavku te ju zajedno s ostalim materijalima dostavite na adresu KUH-a, najkasnije do 12.8.2015. godinePRIJAVITE SE I OSJETITE PREDNOSTIDodatni materijali

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove