Dr. sc. Ivandić održao dodatnu edukacijsku radionicu projekta ESF – Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga

Prijedlog metodološkog okvira za izradu analize turističkog sektora iznesen je tijekom poludnevne radionice održane 8. ožujka

Dodatna radionica ESF - fotografija

Druga, dodatna edukacijska radionica na projektu, održana je 8. ožujka 2019., također u sjedištu STUH-a. Poludnevnu radionicu vodio je dr. sc. Neven Ivandić, voditelj brojnih istraživanja u Institutu za turizam. Predavanju je prethodilo prikupljanje podataka o područjima interesa i ciljevima pojedinačnih sudionika projekta (predstavnika UPUHH-a, UHPA-e, OMH-a, HFHS-a i KUH-a). Sudionici radionica tom su prilikom morali pripremiti odgovore na pitanja iz područja industrijskih odnosa, destinacijskog menadžmenta te pregovaranja.

Cilj radionice bilo je bolje razumijevanje predmeta analize (prvenstveno samog turizma i destinacijskog menadžmenta općenito), a g. Ivandić predstavio je i metodološki okvir za izradu analize koji obuhvaća SWOT, GAP te analizu scenarija. Usuglašavanje metodološkog okvira, tj. prijedloga pristupa radu i zadacima, izuzetno je važno s obzirom da će sudionici u sklopu projekta prikupiti brojne podatke za izradu kvalitetne analize pojedinih turističkih segmenata (hoteli, kampovi, obiteljski mali hoteli, hosteli, agencije…).

Preuzmite program dodatne radionice projekta ESF - TSiUSD

Više informacija o projektu: www.strukturnifondovi.hr; www.esf.hr

Lenta europski strukturni i investicijski fondovi

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove