Potpisani i uručeni ugovori u okviru Projekta „Jačanje socijalnog dijaloga – faza III“

Kamping udruženje Hrvatske jedan je od partnera projekta "Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga"

Jačanje socijalnog dijaloga ugovaranje projekata - fotografija

Jučer, 4. listopada 2018. godine, u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava dodijeljeno je osam novih ugovora u okviru projekta „Jačanje socijalnog dijaloga – faza III“ čija je ukupna vrijednost 6.526.214,71 kuna. Ugovore je u ime Ministarstva rada i mirovinskoga sustava uručio ministar Marko Pavić, a u ime Hrvatskog zavoda za zapošljavanje ravnatelj Ante Lončar.

„Jačanje socijalnog dijaloga“ je projekt koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda, a koji za cilj ima povećati učinkovitost, održivost rezultata i kontinuitet socijalnog dijaloga u Republici Hrvatskoj.

Među ostalim ugovorima, njih sveukupno 8, potpisan je i uručen ugovor za projekt „Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga“, u vrijednosti od 1.433.468,38 HRK. Riječ je o 100% bespovratnim sredstvima koja su dodijeljena Sindikatu turizma i usluga Hrvatske (STUH) kao nositelju projekta te partnerima na projektu: Udruzi poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), Udruzi hrvatskih putničkih agencija (UHPA), Hrvatskom ferijalnom i hostelskom savezu (HFHS), Udruženju obiteljskih i malih hotela (OMH) te Kamping udruženju Hrvatske (KUH).

Izvor: ESF / UPUHH / UHPA

Lenta europski strukturni i investicijski fondovi

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove