Održana 6. radionica projekta "Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga"

U Zagrebu je 4. i 5. studenog 2019. održana šesta dvodnevna edukacijska radionica projekta “Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga”, u okviru programa ESF fonda „Jačanje socijalnog dijaloga – faza III“. Predavanja su održale Maja Pokrovac i Nataša Novaković, uz gostovanje Blaženke Leib, stručnjakinje za komunikaciju. Tema radionice bile su tehnike prezentiranja i odnosi s medijima, s naglaskom na praktičan rad iz javnih komunikacija prilikom kojeg su se partneri projekta okušali u ulozi davatelja intervjua pred kamerama.

Po završetku snimanja i pregledavanja materijala, napravljena je analiza svakog pojedinog sudionika, sa sugestijama za unaprjeđenje nastupa pred kamerama, ali i savjetima za kontekstualnu prilagodbu samog sadržaja intervjua. Drugog dana radionice održano je i predavanje na temu etičkih kodeksa i važnosti njihove primjene

ESF 6. radionica i Blaženka Leib - fotografija

Projekt „Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga“ usmjeren je ka jačanju socijalnog dijaloga u Republici Hrvatskoj, čemu će svakako doprinijeti i netom održana radionica, budući da su joj nazočili predstavnici najznačajnijih strukovnih udruga kojima je učinkovitost komuniciranja u svakodnevnom djelovanju od presudne važnosti.

Preuzmite program 6. radionice projekta ESF - TSiUSD

Izvor i foto: UPUHH i KUH

Više informacija o projektu: www.strukturnifondovi.hr; www.esf.hr

Lenta europski strukturni i investicijski fondovi

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove