Gledaj YouTube videozapise

Preuzmite GPS koordinate kampova u Hrvatskoj

Za stalno rastući broj gostiju koji upotrebljavaju navigacijski uređaj, kod svakog smo kampa posebno naveli GPS koordinate navedenog kampa, koje možete odmah i pregledati na Google karti.

GPS koordinate kampova, zajedno sa slikom, kontaktima i opisom kampova sastavni su dio Vodiča kampova u Hrvatskoj sa GPS koordinatama – a u nastavku navodimo postupak instalacije vodiča direktno na vaš navigacijski uređaj.

Uživajte u svakom trenutku svog zasluženog odmora i ne dopustite da vam traženje odredišta pokvari raspoloženje. Zahvaljujući našim detaljnim GPS koordinatama, sada se možete bezbrižno opustiti i uživati u prirodnim ljepotama i bogatom povijesnom nasljeđu Hrvatske.

Planer putovanja

Ako ne posjedujete GPS uređaj, nema razloga za brigu!

Kliknite na naš Planer putovanja

 • upišite svoju polazno odredište
 • upišite željenu destinaciju
 • ispišite plan puta na pisaču

Želimo Vam sretnu i ugodnu vožnju!

Preuzmi GPS koordinate na svoj uređaj

Budući da znamo koliko je svaka minuta vašega godišnjeg odmora dragocjena, u suradnji s tvrtkom Navigo sistem d.o.o. izmjerili smo i pripremili vodič s detaljnim koordinatama kampova kako vam pronalazak željene destinacije više ne bi oduzimao nepotrebno vrijeme. Sve koordinate, popis kampova sa slikom i kontakt podacima kampa preuzmite direktno na svoj navigacijski uređaj ili na mobilni telefon kroz GPS koordinate hrvatskih kampova.

Vodič sa GPS koordinatama, slikama i podacima kampova vrlo je jednostavan za korištenje te sadrži informacije o 189 kampova, a uz same koordinate pronaći ćete i sljedeće vrlo korisne informacije:

 • vrsta kampa
 • kontakti kampa
 • kapacitet kampa
 • sadržaji kampa
 • fotografija kampa
 • kategorija kampa

Prikazane koordinate u najvećem broju slučajeva vode direktno na recepciju kampa, tako da Vam u najvećoj mjeri olakšamo putovanje. U malom broju slučajeva koordinate ne vode direktno u kamp, već u centar najbližeg mjesta ili grada u kojemu se kamp nalazi - ali je tada to posebno navedeno. Koordinate su prikazane u stupnjevima, minutama i sekundama (npr. Širina: 13°35'48'' E, Dužina: 45°11'29'' N), pripazite da je i vaš uređaj konfiguriran na isti način.

Na kojem jeziku mogu koristiti vodič sa GPS koordinatama kampova?

Vodič “Kampovi u Hrvatskoj” izrađen je na engleskom i hrvatskom jeziku. Ako je na GPS-u postavljen engleski jezik prikaza teksta, jezik vodiča će automatski biti postavljen na engleski, a jednako vrijedi i za hrvatski jezik. Zadani jezik je engleski tako da ako je na GPS-u postavljen bilo koji jezik osim hrvatskog, vodič će na GPS-u biti prikazan na engleskom jeziku.

Pažnja na putu…

Prije polaska i korištenja navigacijskog uređaja, upozoravamo vas da provjerite postavke svoga uređaja jer mnogi od njih ne podržavaju posebne postavke puta za aute s prikolicom (kamp kućicom) ili za veći kamper, te je stoga u vožnji uvijek nužna maksimalna pozornost i praćenje prometne signalizacije.

…a što ako ne posjedujem kartu Hrvatske na navigacijskom uređaju?

Ako na navigacijskom uređaju nemate kartu koja obuhvaća barem osnovni prikaz Hrvatske, za kupnju detaljne karte Hrvatske i instalaciju na navigacijski uređaj molimo Vas da konzultirate stranice tvrtke Garmin.

Preuzmi GPS koordinate kampova

Preuzmite GPS koordinate kampova i učitajte ih direktno na svoj Garmin GPS uređaj ili mobitel s podrškom za GPS navigaciju. Korisnici mobilnih telefona mogu koristiti vodič sa GPS koordinatama uz uvjet da prethodno imaju instaliran softver Garmin Mobile XT: PPC (Windows Mobile platforme npr. Garmin Asus, HTC, HP, Sony Ericsson...) i Symbian (npr. mobiteli Nokia, Sony Ericsson, Samsung...).

Google view

Instalacije datoteke na navigacijski uređaj – brzo i jednostavno!

 1. Preuzmite .zip datoteku na svoje računalo i raspakirajte je
 2. Spojite svoj GPS uređaj na računalo putem USB sučelja
 3. Kopirajte preuzetu datoteku na memoriju uređaja u mapu GARMIN/POI (ili u Map folder za ostale uređaje)
 4. Isključite uređaj iz računala
 5. Za pretraživanje vodiča na početnom ekranu uređaja odaberite "Kamo?/Dodaci/izaberite željeni vodič.

Više detalja o preuzimanju i instalaciji GPS datoteke, kao i o uređajima kojima je instalacija prilagođena potražite u detaljima o proizvodu.

Za kupnju detaljne karte Hrvatske i instalaciju na Navigacijski uređaj, molimo Vas da konzultirate stranice tvrtke Garmin

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove