Gledaj YouTube videozapise

Atraktivni paketi u Camping Paklenica, već od 20 €

Otkrijte očaravajuće prirodne ljepote Nacionalnog parka Paklenica ili se uputite u nezaboravnu avanturu obroncima planine Velebit. Odaberite jedan od izvrsnih paketa u Camping Paklenica, smještenog uz samu plažu.

Camping Paklenica - priroda

Paklenica Adventure

Bit ćete smješteni u udobne mobilne kućice koje imaju terasu, klimu i besplatan Wi-Fi. Uputite se na organizirani izlet terenskim vozilom u najveće zaštićeno prirodno područje Hrvatske, Park prirode Velebit. Nakon obilaska slijedi ručak u seoskom domaćinstvu Knežević, gdje vas čekaju autohtona jela podvelebitskog kraja. Cijena paketa već od 50 € po osobi, više informacija na stranicama kampa. Ponudu možete iskoristiti do 28.10.2022.

Camping Paklenica - pustolovina

Nature Break

Želite li se opustiti u prirodi, smjestite se u mobilne kućice u kampu i istražite Nacionalni park Paklenica, udaljen samo 2 km od ulaza u Camping Paklenica, koji vas ujedno časti ulaznicama za nacionalni park! Ljubitelji lagane šetnje istražit će atraktivan kanjon Velike Paklenice na ulazu u park, prošetati nekom od poučnih staza i uživati u pogledima s vidikovaca. Cijena paketa već od 20 € po osobi, više informacija na stranicama kampa. Ponudu možete iskoristiti do 28.10.2022.

Camping Paklenica - mobilne kućice

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove