Gledaj YouTube videozapise

Atraktivni paketi u Campingu Paklenica

Otkrijte očaravajuće prirodne ljepote Nacionalnog parka Paklenica i uživajte u komfornim mobilnim kućicama Campinga Paklenica.

Nacionalni park Paklenica - foto

Smještaj već od 84 € po mobilnoj kućici

U promotivnu cijenu smještaja za četiri osobe uključena je i jedna ulaznica po osobi za Nacionalni park Paklenica. Kamp je smješten na plaži, a sve kućice su klimatizirane i imaju terasu, besplatan Wi-Fi, TV, kuhinjski kutak, aparat za kavu, hladnjak i drugo. U kampu su bazen i a la carte restoran, dječje igralište, odbojka na pijesku i stolni tenis, a u blizini su supermarket, ljekarna i benzinska stanica.

Mobilne kućice Paklenica interijer - foto

Šetnja Nacionalnim parkom Paklenica

Istražite kanjon Velike Paklenice na samom ulazu u park, gdje Vas očekuje vrlo zanimljiv centar za posjetitelje, koji se smjestio u prenamijenjenom vojnom bunkeru. Ljubitelji šetnje i netkanute prirode zasigurno će uživati u brojnim poučnim stazama te panoramskom pogledu koji se pruža s impresivnih vidikovaca.

Ako ste upravo dobili inspiraciju za svoj sljedeći godišnji odmor, rezervaciju možete izvršiti na stranicama Bluesuna, a dodatnih 5% popusta možete ostvariti besplatom registracijom u Bluesun Rewards program vjernosti.

Camping Paklenica - foto

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove