Adresa i kontakt
  • Sezona IV-IX
  • Površina: 1
  • Kapacitet: 264
  • Mogućnost najma smještaja

Kamp Diana & Josip (3 zvjezdice) zauzeo je središnje mjesto na jadranskoj obali, 700 m od Biograda na Moru i 100 m od pješčane plaže u Solinama koja je posebno pogodna za obitelji s malom djecom. Kamp je smješten je u gusto pošumljenom dijelu, a prostor dijeli sa susjednim kampom Mia.

Kamp može ugostiti do 200 osoba, a u svojoj ponudi nudi najam šatora, najam parcela, bungalove i klimatizirane mobilne kućice koje mogu ugostiti od 3 do 5 osoba, a svaka je opremljena vlastitom terasom i klupom.

Kamp još sadrži i igralište za djecu, dok se u blizini može uživati u nizu sportskih aktivnosti, uključujući ronjenje, jedrenje i školu plivanja.

Pregled

Pregled

Kamp Diana & Josip

Profil kampa

  • Dozvoljeni kućni ljubimci

Sanitarni čvorovi

  • Kabine za umivanje
  • Kemijski WC
Ponuda i razonoda

Ponuda i razonoda

Sport, rekreacija i slobodno vrijeme

  • Dječje igralište
  • Stolni tenis

Ostalo

Objekti za najam

Objekti za najam

Šatori

Najam šatora: 16

Kamp prikolice

Najam kamp prikolica: 22

Bungalovi i apartmani

Najam bungalova ili apartmana: 25

Komfor u prirodi

Veselje i nesputanost odmora u prekrasnoj prirodi kampova danas je moguće iskusiti i bez posjedovanja kamp prikolice ili šatora - i to uz maksimalan komfor! Dobrodošli u mobilnu kućicu, apartman ili bungalow, potpuno novu vrstu odmora, gdje se nekonvencionalnost i opuštenost isprepliću s mnoštvom zbivanja, zabavnih događanja i izleta itinerarima neobične ljepote...

mobilna-kucica
Google Map

Google Map

Youtube

Youtube

Kamp Diana & Josip - Biograd - kamp u Dalmaciji - YouTube

Što vidjeti

Biograd na Moru Grad Biograd na Moru atraktivna je turistička destinacija poznata po svojoj marini. Smješten je u središnjem dijelu jadranske obale, na sjevernom dijelu Dalmacije.  (Više »)
Kornati - nacionalni park Kornati su najrazvedenija otočna skupina cijelog Sredozemlja, a nalaze se u sjevernoj Dalmaciji nedaleko Šibenika.  (Više »)
Sv. Filip i Jakov Naselje Sv. Filip i Jakov smjestilo se u blizini brojnih turističkih atrakcija sjeverne Dalmacije, od čijeg je središta, povijesnog grada Zadra, udaljeno 25 km.  (Više »)
Telašćica - park prirode Telašćica je prostrana uvala na krajnjem južnom dijelu Dugog otoka; duga oko 10 km, široka 160-1800 m, a ima nekoliko proširenja s pjeskovitim i muljevitim dnom; u unutrašnjem dijelu duboka 12 m, a u vanjskom do 60 m.  (Više »)
Vransko jezero - park prirode Vransko jezero, jezero i kriptodepresija, nalazi se u Ravnim kotarima, sjeveroistočno od Pakoštana; 30,1 km2 (dugo 13,6 km, široko do 2,2 km, duboko do 3,9 m).  (Više »)
Pakoštane Za mjesto Pakoštane, smješteno 35 km od grada Zadra, njegovi će stanovnici reći da se nalazi između slane vode mora koje oplakuje njegovu obalu i slatke vode Vranskog jezera.  (Više »)