Završna konferencija projekta CAMPMASTER

Završna konferencija CAMPMASTER projekta održala se 29. rujna 2022. u Figueresu u Španjolskoj.

Tijekom četvrte edicije kongresa kampova Girone, Girocamping PRO2022, održano je i završno predstavljanje projekta Campmaster, prvog europskog diplomskog studija iz područja održivog menadžmenta kampova.

Campmaster - konferencija Figueres - foto

Voditeljica projekta doc. dr. sc. Josipa Cvelić Bonifačić, zajedno s predstavnicima partnera na projektu Josom van der Sterrenom (Breda, Nizozemska) i Lluisom Corominom (Girona, Španjolska) održala je prezentaciju o provedbi projekta CAMPMASTER, realiziranim aktivnostima te novom internacionalnom diplomskom studiju „Master of Sustainable Outdoor Hospitality Management (MASOHM)".

Budući da je prezentacija održana u okviru kamping kongresa Girocamping PRO, prezentaciji su nazočili brojni predstavnici kamping industrije, studenti, predstavnici javnih organizacija te lokalnih i regionalnih vlasti. Završnu konferenciju možete pogledati u nastavku:

Više informacija o MASOHM studiju možete pronaći na stranicama projekta Campmaster.

Prvi diplomski studij iz područja kampinga već je zaživio i u praksi, Breda University of applied sciences (BUAS) otvorila je prijave na ovaj jedinstveni program koji obuhvaća predavanja u tri države, Nizozemskoj, Hrvatskoj i Španjolskoj. U svakoj od tih vrhunskih kamping destinacija studenti će provesti po jedan semestar, dok je četvrti, posljednji semestar, rezerviran za stručnu praksu u najboljim europskim kampovima te pisanje završnog rada. Očekuje se da će kreirani ishodi učenja te budući studij održivog kamping menadžmenta pridonijeti povećanju kvalitete i ukupnom održivom razvoju turizma, ne samo u Hrvatskoj već i u Europi. Pojedinosti programa i prijave dostupne su na stranici Sveučilišta BUAS.

Partneri projekta:

  • Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu (vodeći partner);
  • Breda University of Applied Sciences (Nizozemska);
  • Universitat de Girona (Španjolska);
  • Associació de Càmpings de Girona (Španjolska);
  • The Leading Camping & Caravaning Parks of Europe e.V. (Njemačka);
  • Kamping udruženje Hrvatske
Erasmus+ fotografija
Campmaster fotografija

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove