2. Crossborder Seminar - Pristupačni turizam i promidžbene strategije

Kamping udruženje Hrvatske Vas poziva na sudjelovanje u 2. Crossborder seminaru u sklopu projekta Tourism4All, pod nazivom: "Tržište pristupačnog turizma i strategije promocije". Seminar će se održati u virtualnom okruženju na platformi Zoom, u srijedu, 14. srpnja 2021, od 11:00 -13:00.

  • Da biste potvrdili svoje sudjelovanje, molimo da ispunite Googleov obrazac za prijavu do 12. srpnja: https://forms.gle/11xNyXAyphrBnDuW7. Zoom link za sudjelovanje na seminaru biti će poslan na e-mail adresu navedenu u obrascu za prijavu, a seminar će se održati na engleskom jeziku.
  • Preuzmi Program seminara
2. Crossborder Seminar - banner

O 2. Crossborder seminaru:

Stručnjaci, dionici i partneri koji sudjeluju na seminaru pokušat će dati sveobuhvatan pregled tržišta pristupačnog turizma te specifičan pristup kod njegove promocije, s ciljem ostvarivanja kontakta s potencijalnim gostima iz različitih tržišnih segmenata, s naglaskom na pristupačno turističko tržište i razvoj transnacionalne mreže turističkih usluga i odredišta.

Razumijevanje potreba osoba s invaliditetom, kao i definiranje različitih promotivnih aktivnosti posebno je važno sada, u vrijeme kada su se ustaljene paradigme značajno promijenile, prvenstveno zbog pandemije koja je uvelike utjecala na turističku industriju.

Tijekom seminara panelisti će predstaviti vlastita iskustva, primjere najbolje prakse te smjernice za pristupačnost turističkih objekata, što će imati koristi kod pokretanja, razvoja i poboljšanja budućih aktivnosti na ovom području.

Seminar bi trebao potaknuti razmjenu iskustava i potaknuti otvoren dijalog među svim sudionicima, što će u konačnici rezultirati novim idejama i rješenjima, a što bi trebalo dati dodatan poticaj razvoju pristupačnog turizma.

Seminar će se održati na engleskom jeziku, jednom od službenih jezika projekta.

O projektu Tourism4All:

Osnovni cilj projekta Tourism4All je razvoj i promocija razgranate prekogranične mreže pristupačnih prirodnih i kulturnih odredišta, kojom bi se potaknuo cjelogodišnji turizam i promocija socijalne inkluzije kroz razmjenu pristupa i metoda, kao i zajedničkim promicanjem turističkih usluga za osobe u nepovoljnijem položaju, kao i za osobe s posebnim potrebama u segmentu pristupačnosti.

Projektne aktivnosti uključuju razvoj zajedničke metodologije, izgradnju kapaciteta i rast kompetencija u sektoru pristupačnog turizma, umrežavanje, prijenos znanja i razvoj novih usluga usmjerenih na poboljšanje pristupačnosti turističkih odredišta, kao i pripremu i provedbu zajedničke turističke promocije uključenih destinacija.

Više informacija o projektu možete pronaći na službenoj stranici projekta Tourism4All.

Molimo vas da potvrdite svoje sudjelovanje najkasnije do 12. srpnja 2021. godine ispunjavanjem prijavnice na: https://forms.gle/11xNyXAyphrBnDuW7.
Jezik seminara: engleski.

Kamping Udruženje Hrvatske
Tel. +385 (0)52 451 324
info@camping.hr
www.camping.hr

Lenta Interreg Italy - Croatia

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove