Gledaj YouTube videozapise

...zašto upravo Hrvatska kao vaša kamp destinacija

Dva su nagona koje osobu navode na kampiranje: želja za slobodom i povratak prirodi. Hrvatska, kao zemlja visoke sigurnosti i prekrasne prirode - te brojnih kampova - upravo idealno ispunjava te želje....

Hrvatski kampovi su u pravilu smješteni tik uz more, daleko od buke, u ekološki čistom okruženju. Dok je većina kampova otvorena od svibnja do listopada, mnogi ostaju otvoreni tijekom cijele godine, pružajući posebne sadržaje poput grijanih sanitarnih čvorova, zajedničkih prostorija, mobilnih kućica i glamping smještaja.

Veličina kampova varira od velikih kamp-naselja, koji nalikuju gradovima s sadržajima poput bazena, vodenih parkova i aktivnostima za slobodno vrijeme, do brojnih malih kampova smještenih u vrtovima i dvorištima privatnih vlasnika.

Kampiranje u Hrvatskoj znači...

Čudesni svijet otoka, razvedena obala i predivno more

Rt Kamenjak

Dobrodošli u zemlju s 1246 otoka, 1777 km prelijepe i razvedene obale s uvalama, plažama, borovim šumama i savršenim malim primorskim gradićima. Šljunčane plaže, mogućnost bavljenja svim morskim sportovima i užicima u moru koje je idealno za kupanje, bez velikih valova i morskih mijena.


Hrvatska - istinska Europska kamping destinacija

Kamp Pineta

Gotovo jedna trećina svih posjetitelja Hrvatske su kampisti, kampovi Hrvatske su raznoliki, sigurni i prijateljski, na najljepšim lokacijama i uz samo more, te daju slobodu i istinski doticaj s prirodom.


Hrvatska je raj za naturiste

Naturistički kamp Koversada

Hrvatska ima najdužu naturističku tradiciju u Europi. Dobro opremljeni naturistički kampovi i naselja pružaju sigurnost, kvalitetu i nastavljaju naturističku tradiciju.


Jedinstvena i sačuvana priroda

Kopacki rit

Osam Nacionalnih parkova, jedanaest Parkova prirode, prirodni rezervati i zaštićena područja, zadivljujući i jedinstveni krajobrazi: planine, rijeke, šume, jezera, potoci, ravnice, ritovi... Bogata flora i fauna te mnogo endemskih vrsta (ornitološki rezervati, bogatstvo podmorja, lov i ribolov).


Blaga mediteranska klima pogoduje kampiranju

Odmor

Obalna klima ima ugodno topla ljeta te blaga proljeća i jesen što omogućuje većini kampova da budu otvoreni od travnja do kraja listopada.


Povratak zdravlju u očuvanoj prirodi hrvatskih kampova

Bol

Kampirajte u prirodi, bavite se sportovima čiji bogati sadržaj mnogi kampovi nude i iskoristite kampiranje kao povratak zdravlju i vlastitoj ugodi.


Kulturna baština

Dubrovnik

Sedam hrvatskih lokaliteta uvršteno je na listu UNESCO-a Svjetske kulturne baštine. Uz to postoje predivni mediteranski gradići, spomenici, muzeji, galerije i zbirke. Povijesni gradovi kao što su Dubrovnik, Split, Trogir, Poreč ili Pula imaju kampove u blizini da uživate u kombinaciji sunca, mora i kulture.


Okusi Mediterana

Okusi Mediterana

Zdrava prehrana u kojoj prevladava riba, maslinovo ulje, povrće, plemenita vina... za Vas da uživate dok sjedite na svojem kamperskom mjestu i gledate zalazak sunca...


I na kraju... Hrvatska je tako blizu

Zrmanja

Dostupna iz cijele Europe za jedan dan vožnje, nakon izgradnje novih autocesta još je bliža, a tko preferira avion, ima šest aerodroma na obali i danas već mnogo kompanija s jeftinim letovima.


Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove