Gledaj YouTube videozapise

Kampovi s bazenima

Sve veći broj hrvatskih kampova, kako onih uz obalu tako i onih na kontinentu, svojim gostima nudi i brojne vodene atrakcije: manje bazene, veće bazenske komplekse, pa čak i vodene zabavne parkove (aquaparkove)!

Marina Camping Resort - bazen - photo

Sve raznovrsnija vodena ponuda!

Bogati vodeni sadržaji prilagođeni su svim uzrastima, pa se tako u ponudi mogu pronaći plitki bazeni za bebe i djecu, spray parkovi, bazeni za tinejdžere i odrasle, ali i pravi olimpijski bazeni u kojima se možete odlično zabaviti i rekreirati. Nakon zabave slijedi odmor na uređenim sunčalištima, uz omiljeno piće iz obližnjeg pool bara.

Kupanje i kada je vani hladno…

Iako je Hrvatska poznata kao zemlja s vrućim i suhim ljetima s velikim brojem sunčanih dana, pojedini kampovi ipak su odlučili preduhitriti hladnije dane i loše vremenske prilike, pa su tako izgradili bazene koji se mogu dodatno i ugrijati, ali i one natkrivene u sklopu kojih se, osim ugodno tople vode i zraka, nude i usluge wellnessa. Pronađite svoj kamp s grijanim bazenom.

Aminess Maravea Camping Resort - bazen - photo

Željni luksuza i intime?

U pojedinim hrvatskim kampovima mogu se pronaći vrhunska naselja mobilnih kućica i glamping šatora s bazenima koji su na raspolaganju isključivo gostima tih objekata. Ti će vam kampovi pružiti savršen luksuz i intimu, kako bi svoj odmor proveli daleko od gužve i vreve.

Otkrijte u kojim kampovima možete uživati u blagodatima mobilne kućice s privatnim bazenom!

Osim slatkom vodom, pojedini bazeni punjeni su i morskom vodom. Posebno se ističu infinity bazeni iz kojih se prelijeva slatka ili čista morska voda, a čija se površina doslovno stapa s površinom mora, uz koje je većina hrvatskih kampova i smještena. Infinity bazene tako možete pronaći u kampovima poput:

Vrhunska zabava u aquaparku!

Korak dalje u ponudi vodenih zabavnih sadržaja učinili su pojedini hrvatski kampovi koji svojim gostima žele ponuditi vrhunsku vodenu zabavu, puno adrenalina i jedinstvenih doživljaja za cijelu obitelj. Njihov detaljan pregled pronaći ćete na stranici posvećenoj vodenim parkovima u kampovima i u njihovom neposrednom okruženju.

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove