Gledaj YouTube videozapise

Vodeni parkovi

Zakoračiti u vodeni svijet, doživjeti čari podmorja ili se ludo zabaviti kroz razne atrakcije, danas je lako moguće i dostupno! U pojedinim hrvatskim kampovima mogu se pronaći popularni vodeni parkovi s cijelim nizom većih i manjih bazena, vodenim toboganima, animacijom za djecu i odrasle, te brojnim drugim popratnim sadržajima i uslugama. Aquaparkove u Hrvatskoj pronalazimo i izvan samih kampova, a u nastavku donosimo vodene parkove koji su vrlo popularni među domaćim i stranim posjetiteljima.

Istra Premium Camping Resort - bazen - photo

Kampovi s vodenim parkom

Izdvajamo top listu hrvatskih kampova s najboljim vodenim parkovima te bogatom bazenskom ponudom i popratnim sadržajima. Ovo su mjesta gdje zabava u vodi dobiva potpuno drugačiju dimenziju:

  • kamp Čikat (Mali Lošinj) – prvi vodeni park na otoku, besplatan ulaz za goste kampa
  • Solaris Camping Beach Resort (Šibenik) – vodeni park smješten u sklopu Solaris Beach Resorta, na nekoliko minuta hoda od samog kampa
  • Kamp Terme Jezerčica (Donja Stubica) – vodeni park s unutarnjim i vanjskim bazenima u sklopu termalnog kupališta
  • Kamp Vita (Tuheljske toplice) – vodeni park ukupne površine od 15000m2, na samo nekoliko koraka od kampa s 5*, u sklopu Termi Tuhelj
  • Zaton Holiday Resort (Nin, Zadar) – veliki bazenski kompleks pokraj pješčane plaže
  • Lanterna Premium Camping Resort (Tar, Poreč) – bazenski kompleks s brojnim zabavnim sadržajima i velikom površinom za sunčanje
  • Mon Perin (Bale) - jedinstveni vodeni Jurski park edukativno-istraživačkog karaktera
  • Istra Premium Camping Resort (Funtana, Poreč) – grijanim bazeni, tobogani i vodene atrakcije u kampu s 5*

Uz gore navedene kampove, nekolicina hrvatskih kampova može se pohvaliti bazenskim kompleksima sa spray parkovima, što će zasigurno razveseliti vaše najmlađe.

Sport i zabava u kampu - photo

Aquaparkovi izvan kampova

Na sjeverozapadnoj obali istarskog poluotoka, te u zaleđu Biograda na Moru, osim vrhunskih vodenih sadržaja unutar samih kampova, bogatstvo istih pronaći ćete i u sklopu dva aquaparka i jednog zabavnog parka s brojnim vodenim sadržajima. Vodeni i zabavni parkovi u blizini kampova:

Brojne atrakcije, tematski animacijskim programi i bogata gastronomska ponuda samo su dio uzbudljive vodene priče i čvrsti razlog kako bi vaš dan bio ispunjen u potpunosti!

Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove