Gledaj YouTube videozapise

Kongres hrvatskog kampinga

 
Partneri projekta:
Hrvatska turistička zajednica logo
Republika Hrvatska - Ministarstvo turizma i sporta logo
 
Kamping kongres Hrvatske

Kongres hrvatskog kampinga, najznačajniji godišnji skup hrvatske kamping struke, povezanih institucija i djelatnosti te svih ljubitelja i prijatelja kampinga, višednevno je događanje koje se održava jednom godišnje, u pravilu tijekom listopada ili studenog.

Od prvog Kongresa, održanog 2007. godine, ovaj se događaj organizirao na desetak lokacija diljem Hrvatske, kako obale tako i kontinenta. Ukupno je do sada gotovo 3.800 sudionika dobilo priliku sudjelovati na Kongresu te razmijeniti iskustva s kolegama iz zemlje i inozemstva.

Kongres uz edukativni i stručni karakter ima i atraktivnu izložbenu cjelinu …

STRUČNA PREDAVANJA, PANEL RASPRAVE I RADIONICE:

Kroz stručnu i edukativnu komponentu Kongresa sudionici mogu sagledati razvojne trendove i značajke europskog i hrvatskog kampinga, upoznati alate i načine promocije, raspravljati o politici cijena i kvaliteti, upoznati i dogovoriti suradnju s direktorima predstavništava HTZ-a s nekih od najjačih emitivnih tržišta, razgovarati s inozemnim i domaćim stručnjacima u kampingu, oglašavanju i povezanim djelatnostima te dobiti poticaj i nove ideje vezano uz poboljšanje kvalitete i prilagodbu očekivanjima gostiju kampova (glamping, mobilne kućice, vodeni parkovi, kvaliteta i raznovrsnost usluga, itd.).

IZLOŽBA MOBILNIH KUĆICA, GLAMPING ŠATORA I PROIZVODA VEZANIH UZ KAMPING:

Tijekom održavanja Kongresa, na vanjskim i unutarnjim prostorima uz kongresnu dvoranu sudionicima se predstavljaju proizvođači kamping opreme i usluga. Tako se na vanjskom prostoru mogu razgledati najnoviji inovativni modeli mobilnih kućica, glamping šatora kao i ostala najraznovrsnija oprema za kampove (strojevi, sportski i animacijski rekviziti, električna vozila, roštilji i sl.). Unutarnji izlagački prostor, koji je uglavnom smješten uz samu kongresnu dvoranu, rezerviran je za proizvode manjih gabarita (klima uređaji, ormarići za struju i vodu, rashladni aparati) te tvrtke koje nude usluge poput marketinških agencija i IT usluga.

Uskoro će biti objavljenje informacije o 18. Kongresu hrvatskog kampinga koji će se održati od 11.-13. studenog 2024. u Termama Tuhelj!

VIJESTI:


17. Kongres hrvatskog kampinga

17. Kongres hrvatskog kampinga - foto

U Vodicama je 16.11.2023. uspješno okončano još jedno druženje kamping struke koje je okupilo gotovo 400 sudionika iz zemlje i inozemstva.


 

16. Kongres hrvatskog kampinga

16. Kongres hrvatskog kampinga - foto

Kongres održan u Amadria parku u Šibeniku od 8. - 10. studenoga 2022. zabilježio je izniman uspjeh, a naglasak je stavljen na snažnije poticanje investicija u održivost i digitalizaciju.


 

15. Kongres hrvatskog kampinga

15. Kongres hrvatskog kampinga - foto

Najznačajniji godišnji skup hrvatskog kampinga održao se u svom standardnom formatu u terminu 8. - 10. prosinca 2021. u Termama Tuhelj.


 

14. Kongres hrvatskog kampinga - ONLINE

14. Kongres hrvatskog kampinga - foto

Po prvi puta, zbog situacje prouzrokovane koronavirusom, Kongres kampinga održao se online u periodu 1.-2. prosinca 2020.


 

13. Kongres hrvatskog kampinga - Sv. Martin

13. Kongres hrvatskog kampinga - foto

Tijekom mjeseca listopada, 22. - 23.10.2019., održan je u termama Sv. Martin 13. Kongres hrvatskog kampinga, s rekordnim brojem sudionika, njih gotovo četiristo.


Prijava za članove KUH-a

Pristupite informacijama za članove